Muziek Schrijven

Wilde je altijd al je eigen muziek leren schrijven maar weet je niet waar beginnen ? Bij Mind The Music leer je alle theorie die je nodig hebt, doorspekt met praktische oefeningen. Je leert muziek begrijpen en je eigen muzikale ideeën op een juiste manier spelen en neerschrijven. Van klassiek tot pop en van piano- tot electronische muziek.

Je leert een muzikaal idee uitwerken op de piano en opnemen en bewerken m.b.v. de computer. Je leert werken met een audio interface, met micro's, de juiste kabels, ...

Ook muziek producen enkel met de computer kan je leren. Bij Mind The Music gebruiken we hiervoor o.a. Sonar Professional en Reason. Dit zijn volledige software studio's met alles erop en eraan (mengpaneel, synths, samplers, effecten, mastering, en meer).

Als je muziek wil gaan schrijven, valt er een hoop te leren maar bij Mind The Music gaan we stap voor stap, aangepast aan jouw huidige kennis en ritme. Voorkennis is niet echt nodig maar (een beetje) piano of keyboard kunnen spelen helpt natuurlijk wel.

Beginnen met les volgen kan het hele jaar door, dus niet enkel bij het begin van het schooljaar.


Lesdagen en locaties

  • Alle dagen behalve dinsdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagnamiddag in Beringen.

Contact

Contacteer Alex via alex@mindthemusic.be of via 0478 56 65 23. Houd er rekening mee dat de docent je misschien niet meteen te woord kan staan omdat hij net les aan het geven is. Dus als je op de voicemail terecht komt, spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.