Zangles

Altijd al willen leren zingen ? Of ben je al een tijdje met zingen bezig, maar twijfel je of je wel het maximum uit jouw stem haalt ? Bij Mind The Music leer je je zangstem gebruiken op een natuurlijke, ontspannen en gezonde manier. We gaan samen op zoek naar jouw eigen, unieke stemgeluid.

De zanglessen worden altijd individueel gegeven en volledig aangepast aan jouw doelen, verwachtingen en huidige niveau. De zangstudio is uitgerust met alle nodige materialen, zoals een vleugelpiano, stage piano, akoestische gitaar, micro's, geluidsinstallatie, computer, ... om je de beste ondersteuning te geven tijdens de lessen.

De lesgever is een klassiek geschoold muzikant in hart en nieren. Naast een klassieke opleiding orgel en piano, volgde hij les bij meerdere zangcoaches, zowel klassiek als CVT gericht, waaronder bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).

Beginnen met les volgen kan het hele jaar door, dus niet enkel bij het begin van het schooljaar. De minimum leeftijd om zangles te volgen bij Mind The Music is 14 jaar.


Lesdagen en locaties

  • Alle dagen behalve dinsdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagnamiddag in Beringen.

Contact

Contacteer Alex via alex@mindthemusic.be of via 0478 56 65 23. Houd er rekening mee dat de docent je misschien niet meteen te woord kan staan omdat hij net les aan het geven is. Dus als je op de voicemail terecht komt, spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.