Docent

Alex Bervoets begon zijn muzikale studies aan de muziekacademie van Beringen. Hij volgde er 9 jaar klassiek orgel bij Jaak Vangele. Na een korte muzikale onderbreking, hervatte hij zijn studies in 2002. Hij volgde piano, eerst opnieuw aan de muziekacademie van Beringen. Nadien studeerde hij verder bij Marijke Oers, docente piano aan het Lemmensinstituut in Leuven, en dit als vrije student.

Alex speelt een ruime waaier aan stijlen, klassiek, romantisch, pop- en filmmuziek, maar ook een snuifje blues en jazz. Hij heeft 10 jaar ervaring als muziekdocent in zijn prive-praktijk in Beringen.

Hij volgde zang bij verschillende zangcoaches, zowel klassiek, als pop en jazz, waaronder 3 jaar bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).

Als componist schreef hij al verschillende eigen werken voor piano waarvan er enkele reeds werden gepubliceerd.


Luisteren...

Luister naar composities van Alex op Soundcloud. De muziek van Alex wordt omschreven als "gladness interlaced within a thread of melancholic sadness".

Meer info ?

Contacteer Alex via alex@mindthemusic.be of via 0478 56 65 23. Kom je op de voicemail terecht? Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Over Mind The Music

Mind The Music, de nieuwe muziekschool op maat van de leerlingen, waar klassiek en pop perfect samen gaan. Bij Mind The Music kan je piano leren spelen, je zangstem ontwikkelen, maar ook zelf muziek leren schrijven.

Behalve de workshops, die in groep worden gegeven, worden al de lessen individueel gegeven. Zo geniet je van een persoonlijke begeleiding. De muzieklessen worden gegeven in Beringen (Korspel-Beverlo). De workshops worden georganiseerd in Beringen of op locatie.

De docent studeerde piano bij Marijke Oers, docente piano aan het Lemmensinstituut in Leuven en dit als vrije student. Hij volgde zang bij verschillende zangcoaches, zowel klassiek, als pop en jazz, waaronder 3 jaar bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).


Contactgegevens

Telefoon: 0478 56 65 23

E-mail: alex@mindthemusic.be