Privé zangles in Beringen (Korspel) op maat van de leerling

Altijd al willen leren zingen ? Of ben je al een tijdje met zingen bezig, maar twijfel je of je wel het maximum uit jouw stem haalt ? Bij Mind The Music leer je je zangstem gebruiken op een natuurlijke, ontspannen en gezonde manier. We gaan samen op zoek naar jouw eigen, unieke stemgeluid.

De zanglessen worden altijd individueel gegeven en volledig aangepast aan jouw doelen, verwachtingen en huidige niveau. De zangstudio is uitgerust met alle nodige materialen, zoals een vleugelpiano, stage piano, akoestische gitaar, micro's, geluidsinstallatie, computer, ... om je de beste ondersteuning te geven tijdens de lessen.

De lesgever is een klassiek geschoold muzikant in hart en nieren. Naast een klassieke opleiding orgel en piano, volgde hij les bij meerdere zangcoaches, zowel klassiek als CVT gericht, waaronder bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).


Waar en wanneer ?

Alle dagen mogelijk behalve vrijdagavond, zaterdagavond en zondagnamiddag in Beringen (Korspel). Beginnen met les volgen kan het hele jaar door, dus niet enkel bij het begin van het schooljaar.

Voor wie ?

Voor iedereen met een passie voor muziek vanaf 14 jaar. Voorkennis is niet nodig. Je leert ook muziek begrijpen, niet op een saaie, schoolse manier, maar geïntegreerd in de zangles.

Meer info ?

Contacteer Alex via alex@mindthemusic.be of via 0478 56 65 23. Kom je op de voicemail terecht? Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Over Mind The Music

Mind The Music, de nieuwe muziekschool op maat van de leerlingen, waar klassiek en pop perfect samen gaan. Bij Mind The Music kan je piano leren spelen, je zangstem ontwikkelen, maar ook zelf muziek leren schrijven.

Behalve de workshops, die in groep worden gegeven, worden al de lessen individueel gegeven. Zo geniet je van een persoonlijke begeleiding. De muzieklessen worden gegeven in Beringen (Korspel-Beverlo). De workshops worden georganiseerd in Beringen of op locatie.

De docent studeerde piano bij Marijke Oers, docente piano aan het Lemmensinstituut in Leuven en dit als vrije student. Hij volgde zang bij verschillende zangcoaches, zowel klassiek, als pop en jazz, waaronder 3 jaar bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).


Contactgegevens

Telefoon: 0478 56 65 23

E-mail: alex@mindthemusic.be