Muziekcompositie

Wilde je altijd al je eigen muziek leren schrijven maar weet je niet waar beginnen ? Bij Mind The Music leer je alle theorie die je nodig hebt, doorspekt met praktische oefeningen. Je leert muziek begrijpen en je eigen muzikale ideeën op een juiste manier spelen en neerschrijven. Van klassiek tot pop en van piano- tot electronische muziek.

Je leert een muzikaal idee uitwerken op de piano en opnemen en bewerken m.b.v. de computer. Je leert werken met een audio interface, met micro's, de juiste kabels, ...

Ook muziek producen enkel met de computer kan je leren. Bij Mind The Music gebruiken we hiervoor o.a. FL Studio 12 en Sonar Professional. Dit zijn volledige software studio's met alles erop en eraan (mengpaneel, synths, samplers, effecten, mastering, en meer).

Als je muziek wil gaan schrijven, valt er een hoop te leren maar bij Mind The Music gaan we stap voor stap, aangepast aan jouw huidige kennis en ritme.


Waar en wanneer ?

Alle dagen mogelijk behalve vrijdagavond, zaterdagavond en zondagnamiddag in Beringen (Korspel). Beginnen met les volgen kan het hele jaar door, dus niet enkel bij het begin van het schooljaar.

Voor wie ?

Voor iedereen met een passie voor muziek vanaf 14 jaar. Voorkennis is niet nodig maar een kleine basis van noten lezen en een instrument (piano, gitaar, ...) kunnen spelen is wel een voordeel.

Meer info ?

Contacteer Alex via alex@mindthemusic.be of via 0478 56 65 23. Kom je op de voicemail terecht? Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Over Mind The Music

Mind The Music, de nieuwe muziekschool op maat van de leerlingen, waar klassiek en pop perfect samen gaan. Bij Mind The Music kan je piano leren spelen, je zangstem ontwikkelen, maar ook zelf muziek leren schrijven.

Behalve de workshops, die in groep worden gegeven, worden al de lessen individueel gegeven. Zo geniet je van een persoonlijke begeleiding. De muzieklessen worden gegeven in Beringen (Korspel-Beverlo). De workshops worden georganiseerd in Beringen of op locatie.

De docent studeerde piano bij Marijke Oers, docente piano aan het Lemmensinstituut in Leuven en dit als vrije student. Hij volgde zang bij verschillende zangcoaches, zowel klassiek, als pop en jazz, waaronder 3 jaar bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).


Contactgegevens

Telefoon: 0478 56 65 23

E-mail: alex@mindthemusic.be