Spelen & Zingen

Zing je al een tijdje en ben je al wat wegwijs op de piano ? Leer jezelf dan begeleiden. De piano is de beste vriend van een zanger(es). Jezelf leren begeleiden kan via bladmuziek, met akkoorden of andere begeleidingstechnieken. Met de aangeleerde technieken kan je ook je eigen songs leren schrijven.

Waar en wanneer ?

Alle dagen mogelijk behalve vrijdagavond, zaterdagavond en zondagnamiddag in Beringen (Korspel). Beginnen met les volgen kan het hele jaar door, dus niet enkel bij het begin van het schooljaar.

Voor wie ?

Voor iedereen met een passie voor muziek vanaf 14 jaar. Voorkennis is niet nodig maar een goede basis van een instrument (piano, gitaar, ...) kunnen spelen is wel een voordeel.

Meer info ?

Contacteer Alex via alex@mindthemusic.be of via 0478 56 65 23. Kom je op de voicemail terecht? Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Over Mind The Music

Mind The Music, de nieuwe muziekschool op maat van de leerlingen, waar klassiek en pop perfect samen gaan. Bij Mind The Music kan je piano leren spelen, je zangstem ontwikkelen, maar ook zelf muziek leren schrijven.

Behalve de workshops, die in groep worden gegeven, worden al de lessen individueel gegeven. Zo geniet je van een persoonlijke begeleiding. De muzieklessen worden gegeven in Beringen (Korspel-Beverlo). De workshops worden georganiseerd in Beringen of op locatie.

De docent studeerde piano bij Marijke Oers, docente piano aan het Lemmensinstituut in Leuven en dit als vrije student. Hij volgde zang bij verschillende zangcoaches, zowel klassiek, als pop en jazz, waaronder 3 jaar bij Peter De Smet (zangcoach van o.a. Koen Wouters, Jasper Steverlinck en Axelle Red).


Contactgegevens

Telefoon: 0478 56 65 23

E-mail: alex@mindthemusic.be